Kermis in September !

Naar jaarlijkse gewoonte doet de ouderraad mee aan de Kermis in Waardamme (dit is ism het kermiscomité en de gemeente Oostkamp). We organiseren spelletjes, kinderdisco, zorgen voor grimme en proberen we je te verleiden met wat lekkers voor een klein centje.

 

Dag van de jeugdbeweging

De Dag van de Jeugdbeweging is een geweldige gelegenheid om jeugdbewegingen in de schijnwerpers te zetten en jongeren aan te moedigen om lid te worden. Iedereen die lid is van een jeugdbeweging mag die dag naar school komen in zijn uniform en deze trots tonen aan zijn/haar klasgenoten. De ouderraad zorgt voor een snack tijdens de koekspeeltijd.

 

Halloween

Halloween, de griezeligste tijd van het jaar! Maar wij passen deze aan aan de kleinste bezoekers ;-)
We stippelen een haalbaar parcour uit voor het hele gezin. Trick and Treat bij de buren en een gezellige film op groot scherm. Dat is waar we vanaf nu op mikken. Schooljaar 2022-2023 was hiervan een eerste editie, op naar meer!

 

Comedy-night

Om de 2 jaar organiseren we een groter event. Comedy brengt altijd een leuke sfeer mee! Zorg dat je op tijd bent voor de tickets!

 

Bar Nicole

Bij elke instap of rapport-moment proberen we de ouders een bakje trootst aan te bieden met een koekje. Passeer zeker eens bij ons Nicole!

 

Verkoop in het begin van het jaar

Daar we onze school af en toe een financiële boost willen geven, moeten we natuurlijk ook af en toe iets verkopen. Dit doen we bv met een koekenverkoop, hou in deze periode de agenda van de kinderen in de gaten voor een eventuele flyer!

 

Pasen

Rond Pasen organiseren we af en toe een paaseierenraap, supercool! (af en toe - want veel andere activiteiten doen de ronde. Het hangt er vanaf hoeveel er te doen is in Waardamme op dit moment)

 

Buitenspeeldag

Dit is ism de gemeente Oostkamp en was in schooljaar 2022-2023 een groot succes! De eerste zonnestralen zorgen voor het ultieme lentegevoel en de kinderen kunnen heel de namiddag naar hartelust spelen op de speelplaats in hun vertrouwde schoolomgeving, zalig toch? Let wel op, kinderen moeten onder toezicht van hun ouders blijven. Wij zorgen enkel voor de animatie.

 

Communie/lentefeest

Zoals elk jaar worden onze eerste leerjaars in de bloemetjes gezet. Of je nu je communie doet of je lentefeest, dat maakt niet uit, dit is jouw dag!

 

Ontbijt

Ontbijt als een koning met ons befaamde ontbijt! Rijkelijk gevuld en superlekker!!
Niet te missen dus ;-)

 

Team-activiteit

Elk jaar proberen we een activiteit te doen met de hele groep, dit is een geweldige manier om de teamspirit binnen de ouderraad te versterken!