Van maandag 18 januari 2021 tot en met zondag 7 maart 2021 kun je deelnemen aan 3 zoektochten door Waardamme georganiseerd door de ouderraad van VBS De Sprong.

 

Fotozoektocht 1

Bij zoektocht 1 blijven we dicht bij de school. De schoolpoort is dan ook het start en eindpunt. Voor vertrek print je het plannetje en de foto’s af. Onder elke foto is wat plaats voorzien om wat te noteren. De bedoeling is dat je de foto’s in de juiste volgorde plaatst. De foto die je eerst ziet op je wandeling wordt nummer 1 enzovoort. De foto die je laatste ziet wordt nummer 18.

 

Fotozoektocht 2

Gelijkaardig aan zoektocht 1. Tijdens zoektocht 2 kan je de ‘Vijvers’ ontdekken. Ook hier is de schoolpoort het start en eindpunt. Deze zoektocht kan je los van de eerste doen. Maar hij is ook perfect te combineren met fotozoektocht 1 gezien hij hetzelfde startpunt heeft.

 

De Bingo zoektocht

Op maat van de jongsten is er een bingo zoektocht. Start en eindpunt zijn ook hier de schoolpoort, de zoektocht volgt hetzelfde parcours als die van fotozoektocht 1.

Voor vertrek print je het plannetje en een bingokaart af. Er zijn 4 verschillende bingokaarten, je kiest er één uit per kind. Tijdens de wandeling zoek je naar de prenten die op de kaart staan. Op de kaart staan 25 prenten, waarvan je er 20 kunt vinden. De 5 die je niet kan vinden duid je aan op het antwoordformulier.

 

De downloads

 

Gelieve je tijdens de wandelingen aan de geldende coronamaatregelen te houden!

Op datum van vandaag zijn volgende maatregelen belangrijk voor de zoektocht:

  • Maximum 4 personen ( + 12 jaar)
  • Houd 1.5 meter afstand van anderen
  • Avondklok om 0:00 ;-)

Voor elke zoektocht is een apart antwoordformulier beschikbaar op de volgende pagina’s. Deze kan je in de brievenbus van de school deponeren. Wie weet win je wel een van onze leuke prijzen. Heeft u een leuke foto genomen tijdens de zoektocht? Mail die gerust door naar onderstaand emailadres. De leukste foto wordt beloond met een extra prijs. Je kan dit alles doen tot en met woensdag 10 maart 2021. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd én vermeld op onze Facebookpagina.

Veel plezier.

Vragen of opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.